Новости

 
07 квітня 2017

Унікальна кредитна програма PEUGEOT FINANCE

Це сталося! Зустрічайте - УНІКАЛЬНА КРЕДИТНА ПРОГРАМА PEUGEOT FINANCE разом з партнером Credit Agricole запускає спеціальні умови на моделі Peugeot 2008, 3008 та 301: 0% до 3 років. 0% на 3 роки * - унікальна пропозиція для моделей

Peugeot 2008, 3008 та 301, яке діє з 1 квітня 2017 року до 31 травня 2017 року! Спеціальна пропозиція по програмі Peugeot FINANCIAL SERVICES **

доступно для моделей Peugeot 2008, 3008 та 301 в автоцентрі  «Peugeot АИС Днепр».

Переваги програми:

зручно

Всю необхідну інформацію по кредиту, розрахунок щомісячного платежу Вам надасть фінансовий консультант салону.

Подача документів і заповнення заявки також відбувається прямо в салоні.

швидко

Рішення по кредиту приймається протягом 1 робочого дня з моменту отримання повного пакету документів на кредит.

прозорі умови

Кредитні умови за програмою не містять ніяких прихованих комісій і платежів, підлягає достроковому погашенню,

а процентна ставка зафіксована на весь термін кредитування! Одноразова комісія за видачу кредиту - 2,5%.

Щомісячні комісії не стягуються!  

кращі умови

Оформляючи кредит за програмою Peugeot Finance, Ви можете бути впевнені, що отримуєте самі конкурентні кредитні умови на ринку.

Укладіть кредитний договір і отримаєте ключі від свого автомобіля!

* 0% на 3 роки - акція проводиться на території України тільки для моделей Peugeot 2008, 3008 та 301 2017 р.в., з 01.04.2017г. по 31.05.2017г. Під ставкою 0% річних мається на увазі можливість отримати кредит під 0,000001%

річних у гривні за умови внесення передоплати від 30- 60% від вартості автомобіля, в залежності від терміну кредитування.

Для клієнтів СПД сума мінімального першого внеску збільшується на 5%.

Для автомобілів вартістю вище 40 000 доларів США (еквівалент в гривні за поточним курсом НБУ) перший внесок становить від 30%.

Детальну інформацію про умови кредитування можна отримати, завантаживши умови по посиланню http://peugeot-ais.dp.ua/finansovi-poslugi/poslugi/kredit.html.

Присутні додаткові витрати, пов'язані з оформленням автомобіля в заставу і страхуванням.**

ПЕЖО ФІНАНС. Кредитний партнер ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК».

Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011.              
Отримати більш детальну інформацію про кредитні умови PEUGEOT FINANCE ** можна в автоцентрі «Peugeot АІС Дніпро» Групи компаній АІС– www.peugeot-ais.dp.ua.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка